КМЕТЪТ НА ОБЩИНА РАЗЛОГ ПРИСЪСТВА НА ИЗПРАЩАНЕТО НА ВИПУСК 2023 – СУ “БРАТЯ КАНАЗИРЕВИ”

0
262

Кметът на община Разлог инж. Венцислав Гърменов отправи специални поздравление към абитуриентите на СУ „Братя Петър и Иван Каназиреви“, техните учители, педагогическите специалисти и културни дейци по повод 24 май.

„Днес изказваме своята благодарност към всички вас – учители, културни дейци, просветители и педагогически специалисти, които продължавате делото на Светите братя  и градите с амбиция духовния храм на писмеността, просветата и знанието.  Скъпи дванадесетокласници, чувайки за последен път училищния звънец, вие тръгвате по пътя на живота – по-смели, знаещи и можещи.  Водете се от уроците на своите преподаватели, съхранявайки ценностите – отговорност, толерантност и солидарност. Не забравяйте своите приятели от ученическите си години и се стремете към изграждане на една силна и авторитетна общност, защото вие сте бъдещето на нашата страна. Нека днешния празник донесе на всички Вас вдъхновение, с което да бъдат съхранени корените на българската идентичност, най-голямото богатство на нашия народ – Словото!“, поздрави инж. Гърменов.

65 зрелостници се сбогуваха с училищното знаме, като 38 от тях получиха и Грамоти за отличен успех от директорката на гимназията г-жа Росица Тумбева, а по-късно през деня заслужено получиха и награди от Община Разлог.

СНИМКИ

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments