ГРЕЙНА КОЛЕДНАТА ЕЛХА В ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ

0
141

Деца от детските градини в Гоце Делчев участваха в празничната програма, организирана от община Гоце Делчев, която по традиция съпътства запалването на светлините на коледната елха. Със свои изпълнения се включиха и малките певци от вокална група «Акварели» с ръководител Людмила Куртова.
Най-малките жители на града бяха зарадвани от Дядо Коледа и Снежанка, които пристигнаха в началото на тържеството и изгледаха с интерес всички изпълнения. Десетки деца се снимаха с тях за спомен и получиха лакомство от белобрадия старец.
И тази година Община Гоце Делчев поднесе на всички жители и гости на града коледен подарък – прекрасна, празнично украсена коледна елха. Нейните светлини по традиция се запалват от изявен ученик от някое от учебните заведения. Тази година това бе Кръстьо Драгинов – ученик в 12-ти клас в ПМГ „ Яне Сандански ” гр. Гоце Делчев.
Той е отличник и носител на многобройни награди от олимпиади и състезания. Кръстьо Драгинов три пъти се е е класирал на първо място в областно ниво на олимпиада по биология и два пъти е бил на първо място на областно ниво на олимпиада по химия. Бил е на призови места и на националните нива на тези олимпиади. През 2015-та година стана победител на националното ниво на олимпиадата по химия, а през 2016-та година спечели бронзов медал на Международната олимпиада по химия.

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments