Разлог празнично осветен

0
165

Светлините на коледното дръвче в Разлог грейнаха. Нови елемeнти в украсата на града създават още по-голямо коледно настроение

В Разлог засияха светлините на коледното дръвче и духът на предстоящите празници завладя още повече жители и гости на  града. Елхата, която се намира в центъра на град Разлог, е украсена с хиляди LED светлини и диодни лампички. Освен нея са украсени още 4 по-малки дръвчета, които я заобикалят. В празничната програма по запалването на светлините участие взе Общински куклен театър, Благоевград с премиерата „Коледно приключение“.

 Кметът на Община Разлог инж. Красимир Герчев пожела на всички добротата и съпричастността на Коледа да ги съпътстват винаги, а през идващата 2017 г. най-съкровените им желания, осланяни на благодеянието и човещината, да станат реалност. 

И тази година Община Разлог се погрижи градът да има празничен вид. Атрактивни за малки и големи са светещите елени, поставени пред сградата на Общинска администрация, които представляват уникален коледен кът, предизвикващ усмивки и придаващ неповторимо настроение. На възлови  места в града са поставени нови коледни украси. Празнично украсени  са също входните артерии на Разлог, както и центъра на града.

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments