Зам.кметът на община Гоце Делчев Валери Сарандев получи лично от премиерът Борисов споразумение за МИГ на стойност 7.3 млн лв

0
221

Заместник-кметът на община Гоце Делчев Валери Сарандев, който е и председател на Управителния съвет на “Местна инициативна група – Гоце Делчев, Гърмен, Хаджидимово”, получи споразумението за Водено от общностите местно развитие на МИГ-а.

Документът бе връчен от премиера Бойко Борисов и министъра на земеделието и храните Десислава Танева.

Общият размер на одобрената финансова помощ за проекти към стратегията на „Местна инициативна група – Гоце Делчев, Гърмен – Хаджидимово“ е в размер на 7 353 920.80 лева и включва финансиране от Програма за развитие на селските райони, ОП „Развитие на човешките ресурси“ и ОП „Иновации и конкурентоспособност“.

Министър-председателят Бойко Борисов поздрави ръководствата на общините и отбеляза, че връчените споразумения за над 125 млн. лева са доста пари и хората в малките населени места ще усетят проектите, които ще бъдат реализирани, и отново напомни на кметовете да бъдат прецизни и внимателни при изпълнение на процедурата за обществени поръчки.

По информация на  Инфомрежа 

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments