НУ “Св.Паисий Хилендарски” в Банско възпитава бъдещи еколози, а в делата им сега с радост участват и техните родители

0
138

Учениците от началното училище в Банско, заедно със свои учители за пореден път показаха, че са новатори, и инициативите им са посветени на важни и актуални теми, касаещи хората.
За малчуганите от началните класове, учебното време отдавна не е само усвояване на учебен материал, и прекарване в училище. Напротив – с нестандарнтни методи, които дават поле за изява на талантът, ентусиазмът, и желанието на децата да се занимават с интересни неща, показаха че са ученици творци.
Възпитаниците от 3-ти „а“ клас на НУ „Св. Паисий Хилендарски“ – Банско с класен ръководител Евгения Тренчева преобразиха коридора на училището си с макети на тема „Проект на пречиствателна станция за отпадни води и завод за рециклиране на отпадъци“. Изработени след урок по предметa „Човекът и природата“, децата успяха да покажат усвоените нови знания, онагледявайки ги в творбите си. Госпожа Тренчева сподели, че всички проекти са резултат на колективната работа на учениците и техните родители. “След тези разработки смело можем да твърдим, че в началното училище вече се появяват бъдещите еколози на България.”, сподели г-жа Тренчева.

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments