Покъртителен момент! Цачева през сълзи сподели за лична трагедия и поиска прошка от баща си. Как реагира генералът?

0
115

Дебатът между Цецка Цачева и ген. Румен Радев стана изключително емоционален към края си. Въпрос на водещата върна кандидата на ГЕРБ към миналото й.
“Знам, че не съм красива, не съм толкова млада, не ме харесват.” Това разтърсващо признание направи по време на дебата кандидатката на ГЕРБ Цецка Цачева през сълзи. Въпросът за това дали все пак не е ляв кандидат я разстрои.

“Но да нарекат мен ляв каннидат при семейната ми история, при смъртната присъда на дядо ми през 1952 г., за това трябва да ми се извинят, каза тя със сподавена емоция и призна, че заради всичко това е нарушила важно обещание:

“Престъпих думата, която съм дала на смъртния одър на баща си да не разказвам историята за дядо ми Иван Цачев!”

Кандидатът на БСП ген. Румен Радев остана безмълвен за няколко секунди и след това опита да разведри атмосферата: “Е, то никой от нас не е първа младост!”

“И аз не съм”, подкрепи го водещата Добрина Чешмеджиева и се обърна отново към Цецка Цачева:

“Съжалявам, че връщането назад към историята, ви донесе лични емоции. Ще ви върна отново с друг въпрос, който според вас е най-успешния президент досега?”

“Мисля, че е неприлично кандидатите за президенти да дават оценки, всеки имаше добри инициативи, аз ще продължа онези, които считам, че са полезни, без да ме вълнува дали това е първи, втори, трети или четвърти президент”, отговори кандидатът на ГЕРБ за президент.

от БЛИЦ

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments