Министър Кралев извади документ за ЦСКА!

0
159

Спортният министър Красен Кралев потвърди думите на Милко Георгиев, които директорът на „армейците“ сподели вчера единствено пред 7DniCSKA.bg – ЦСКА е законен наемател в момента на стадион „Българска армия“. Ето какъв документ разпространиха от ведомството:

РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
Министерство на младежта и спорта
Стадион „Българска армия“ е предоставен от Министерството на младежта и спорта на ПФК „ЦСКА-София“ ЕАД по силата на Споразумение № 23-00-76/27.07.2016 г. за временно възмездно ползване до определяне на наемател с процедура за отдаване под наем.
Споразумението е сключено като се имат предвид принципите, заложени в ЗФВС и целите, предвиждащи използването на спортните обекти и съоръжения – държавна собственост за тренировъчна и състезателната дейност на спортни организации, както и в съответствие с необходимостта от целесъобразното ползване по предназначение на имота.

След този документ, славните 165 привърженици на ФК Авиатор могат само и единствено да си направят сюнет, за да споделят напълно правата вяра на своите спонсори от Разград. Вчера представители на домусчиевата софийска орда атакуваха профила на министър Кралев с искане да изгони ЦСКА от „Армията“. Той пък им отговори подобаващо с този документ.

Все пак остава притеснението, че ЦСКА няма да може да започне скоро ремонтните дейности, които Гриша Ганчев и Юлиян Инджов планираха. Те имаха план да спечелят през януари концесията за стадиона, след което да стартира вдигане на нови трибуни и през август ЦСКА да е домакин на чисто нов стадион!

При оставка на правителството в неделя (загуба на Цецка Цачева на президентските избори – б.р.) обаче търгът за концесията ще бъде отложен далеч във времето, тъй като в следващите поне 5 месеца няма да има кой за го насрочи.

 

от 7 дни ЦСКА

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments