Блестяща премиера на театралите от Разлог дни преди празника на града

0
187

Самодейният театрален състав към НЧ „15.09.1903-1909“, гр. Разлог представи пред разложка публика „Самодива“ по Петко Тодоров. Постановката е на режисьора Златко Павлов, който лично присъства на премиерата. Бита и любовта на хората от миналото бяха пресъздадени чрез чистотата на самодивите от актьорите Велина Кулина, Росица Тумбева, Владимир Пицин, Петьо Тренчев, Митка Маджарска, Иван Мишков, Надежда Жегова, Димитър Корунчев, Лазар Джупанов, Силвия Джупанова, Десислава Пахова, Кирил Кулин, Петър Рачев и Мария Додева. На представлението присъстваха зам.-кметът по социалните дейности инж. Венцислав Гърменов, председателя на ОбС-Разлог д-р Мария Копанарова, Димитър Крънчев-секретар на ОбА-Разлог.
Салонът на читалище “15.09.1903” в Разлог  беше препълнен от желаещи да видят постановката, “Самодива”. С присъщата им неподправена любв към Мелпомена, талант, и емоция, самодейните театрали от Разлог изнесоха представление, достойно за всяка театрална сцена. Актьорите – възхитително, и с много плам представиха ролите си, и донесоха огромното удоволствие на публиката от изнесеното представление. Интересът на хората от Разлог, както и на много почитатели на театъра от съседните общини, и Югозапада е изключително голям, и хората се надяват самодейните театрали от Разлог да се завърнат на “БИС ”  с още едно представление на “Самодива”.
Постановката е част от мероприятията, посветени на предстоящия празник на град Разлог-24 октомври. Предстоят още Турнир по тенис на маса в ПГ по Транспорт от 11.30 ч., турнир по карате в Спортна зала „Септември“ на 22 октомври от 10 ч. и шествие на коне от Разлог от 12 ч.

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments