ЦСКА СПЕЧЕЛИ СВОЯ МАЧ

0
153

Животът на 11 полицаи от Благоевград е по-евтин от няколко димки, а сините свастики са безнаказани…

Вечното дерби донесе грандиозна, историческа победа на ЦСКА. На терена резултатът бе 1:1, но на трибуните червената България за сетен път доказа, че никога няма да изостави своя ЕДИНСТВЕН И НЕДЕЛИМ ОТБОР. Ето защо ЦСКА спечели своя мач за историята и поколенията, който не се мери с голове и точки. Защото това бе повече от мач, така както ЦСКА е повече от клуб, а мярка за човешка стойност.

Фактите вече избодоха очите и на най-върлите душмани. На националния стадион онзи ден имаше поне 12 000 АРМЕЙЦИ. Два пъти повече в сравнение със „седмицата“ на СТОйчо между 2012-та и 2014-та. И не защото тогава червената общност бе по-малко ангажирана, а защото сега по-добрата част от България осъзна, че трябва да застане с телата и душите си зад своя отбор срещу агресията на лумпените, варварите и шпицкомандите от улицата и ефира. Впрочем гробарите от „Малашевци“ до „Герена“ сами се закопаха два метра под земята, защото повече от всеки друг легитимираха ЗАВИНАГИ ЦСКА като отбора на нормалните българи за разлика от пещерната популация, осквернила името на Васил Иванов Кунчев.

Тук е моментът да поискаме извинение от духа на Апостола и от достойните армейци от „Партизан“ (Белград), чието черно-бяло прозвище „Гробари“ нелепо бе присвоено от синята паплач. Наистина трагикомедия по левскарски – ИДИОТИТЕ НА ЕВРОПА, водени от пиян чалга-поп и … шофьора от УБО Спас Русев, с чиито афери вече се е заел … Путин?! А „западняците“ по цървули на „Герена“ чакат пари от руската банка на КГБ, ревизирана от Бащицата в Кремъл. Ами сега – КОЙ ще сложи козирката на Иво Тонев?!

Да се върнем обаче към най-важното. Червената общност показа и доказа, че на 100 процента подкрепя своя клуб от „Армията“. Статистическата грешка, представяна от нулите след запетаята от ФК „Еничар“, вече се измерва със стотина човека около Комисионера, Пилота и Архитекта плюс лелите и бабите на момчетата, ритащи за здраве по кварталите около столицата. Цялата тази идиотщина ще приключи около Коледа, когато тарикатите, използващи децата, усвоят 50-те бона от Делиормана. И какво ще правят по-нататък? За историческата армейска емблема нямат шанс и на Космоса, защото казусът ще бъде решен по единствения възможен начин, така че им остава да се борят в Аматьорската лига за кеф на 7-дневния парцал и спортния портал, захранван с финансов амфетамин от Североизточна България…

Шамарът за еничарите наистина е страшен! Всички нормални АРМЕЙЦИ бяха зад своя ЦСКА срещу проклятието на България от Подуяне! И нещо изключително важно – момчетата и момичетата от „Офанзива“ и „Червена Младост“ също бяха в сектор „Г“ до своите събратя, напук на гадните номера на неколцина предатели на ВЯРАТА, говорещи от името на други хора.

Можете ли да си представите – в момент, когато армейският колос се изправи срещи вековния крадец на националната светиня някакви елементи ритат за здраве срещу … Кокаляне с претенцията, че представляват ЦСКА?! Отсега нататък червената агитка спокойно може да прибави село Кокаляне към своя химн за село Подуяне…

ЦСКА спечели със 100:0 своя мач за вечността и погреба дрогираните „гробари“ толкова дълбоко, че вече три дни не могат да се осъзнаят на кой свят са. Между другото тяхната злоба, клиничните им комплекси от Нако Чакмаков през Петър Жеков до Христо Стоичков, от „Аякс“ и „Ливърпул“ до … „Динамо“ (Москва- София) бяха най-яркото потвърждение за това, че те отлично съзнават факта, че ЦСКА отново е тук. Сега и завинаги! Благодарение на своята публика и на силен и борбен човек като Гриша Ганчев, който напук на цялата държавна машина и на синята мафия съхрани и съживи ЦСКА. И вместо да агонизира на нивата в … Кокаляне за кеф на душманите, славният армейски тим вгорчи живота на мръсниците, негодниците, доносниците и крадците. Въпреки липсата на класа и обиграност, въпреки контузиите и нечуваната и невиждана медийна агресия в дните преди вечното дерби.

Войната обаче не спира и скоро няма да спре. Както можеше да се очаква поредният залп дойде откъм синьото, алкохолизирано и корумпирано БФС. ЦСКА бе наказан с мач без публика и финансова санкция заради Спас Русев, взет на мушка от … Путин, макар че мотивировката хвърля прах в очите на слепите. И какво излиза в крайна сметка?

Очевидно за шефа на Дисциплинарната комисия Юрий Кучев животът на 11 ранени полицаи от Благоевград е по-евтин от няколко димки и факли на националния стадион? Точно така – преди няколко месеца началникът на „дисципа“ на БФС с мазен глас оповести, че нападението на сините терористи срещу органите на реда след мача от миналото първенство „Пирин“ – „Левски“ е … извън спортната зона?! И по този повод отборът на всички власти от Подуяне бе „наказан“ със затваряне само на нарко-сектора?! Сега обаче аршинът към ЦСКА е съвсем различен и … следва мач без публика.

Едва ли обаче има изненадани от двойния стандарт. Споменатият Кучев от десетилетие, ако не и повече, е един от ключовите агенти на „Герена“ в БФС и това го знае цялата футболна общественост. Именно този отявлен левскар години наред прикрива или омекотява изстъпленията на сините свастики. То не бяха терористични атаки и късане на пагони срещу органите на реда, то не бяха масови безредици и престъпления срещу Конституцията! Но какво чакаме от „държава“, в която убийците на червения привърженик Младен Младенов вече повече от 15 години се разхождат на свобода като „нашите деца“ на Батков, а друг убиец – синият възпитаник Балджийски, спокойно рита топка докато чака условна присъда по … непредпазливост?!

Интересно, дали г-н Кучев е забелязал нацистките символи, издигнати от синята агитка по време на вечното дерби в събота, които вече са документирани и пътуват към офисите на УЕФА и ФИФА? Или и този път човекът на „Герена“ ще направи всичко възможно, за да замаже фактите, както се е случвало толкова пъти? Така както бе променен протоколът за нападението на сините лумпени над длъжностите лица от Ловеч по време на прекратения мач в Подуяне преди година?

Всичко това обаче е капка в морето на левскарските престъпления срещу спорта и обществото от четвърт век насам. Ще дочакаме ли най-сетне отговори на елементарните въпроси – КОЙ ги покровителства, КОЙ ги прикрива отвисоко, КОЙ им дава право да се чувстват безнаказани над морал и закон? Очевидно онези, които дърпат конците на измекяри като лаещия на каишка … Кучев.

ГЕОРГИ АТАНАСОВ

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments