Републиканско първенство по приложно колоездене се проведе в Разлог

0
184

Демонстрация на умения по приложно колоездене се проведе в центъра на гр. Разлог. Състезанието е официално закриване на XXI-вия Републикански шампионат по приложно колоездене, чийто домакин тази година е Разлог.
Събитието дава старт на мероприятията, посветени на празника на гр. Разлог-24 октомври. В него взеха участие 30 деца от Силистра, София, Пирдоп, Монтана и др. градове на страната. Представители от Разлог бяха ученици от ОУ „Никола Парапунов“. След като приключиха демонстрациите ученици от ПГ по Транспорт в Разлог представиха управление на мотоциклети.
Инж. Венцислав Гърменов-зам.-кмет по социалните дейности на Община Разлог поздрави всички участници в мероприятието. Гости бяха ощеТатяна Досева-директор на Национален дворец на децата, Стоян Сентов-зам.-председател на УС на СБА, Светослав Кръстев от Националното движение по приложно колоездене.
Организатори на състезанието са Община Разлог, СБА-Разлог, Направление „Пътна полиция“, Български червен кръст, НДПК „Младежта за безопасност на движението“ и ПГ по Транспорт.
Участниците се оценяваха от съдиите Милчо Крумов от гр. Монтана и Христо Атанасов от София.
Община Разлог осигури лакомства за всички състезатели.

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments