Българо-руски бизнес форум от 27 до 30 септември ще се състои в Банско

0
179

Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) и Руската агенция за подкрепа на малкия и средния бизнес (РАПМСБ) с любезното съдействие на община Банско организират посещение на руски компании със сериозен интерес от различни видове взаимноизгодно сътрудничество с български фирми. Посещението на руската бизнес делегация ще е в периода 26-30.09.2016 г. и включва провеждането на регионален бизнес форум в Банско с двустранни срещи на 27 септември 2016 г. от 11,00 часа в залата на Посетителския информационен център на пл. ”Възраждане” №4.
Предстоящата инициатива има за цел да събере на едно място бизнеса от двете страни, като се създадат благоприятни условия за взаимодействие между деловите среди и се осигурят възможности за създаване на преки контакти между българските и руските предприятия от следните сектори: машиностроене, сторителство, химическа промишленост, дърводобив и дървопреработка, селско стопанство и земеделие, фармация, козметика, хранително вкусова промишленост и туризъм.
Желаещите да вземат участие в бизнес форума следва да заявят предварителен интерес, като изпратят попълнена приложената регистрационна форма най-късно до 20 септември 2016 г. (вторник) на e-mail: a.ivanova@sme.government.bg.
Участието във форумите е безплатно.

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments