Домашните любимци на подуяне

0
164

Шефовете на ФК „Еничар“ могат да благодарят поименно на всички роднини и … мазохисти от сбирката срещу „Конелиано“

Вероятно си спомняте, че неотдавна обявих началото на края на „втория синод“, така любим на най-мръсните душмани на ЦСКА. Сега още веднъж повтарям – предателите на червената светиня ще изкарат най-много до Коледа или докогато ги финансира босът от Делиормана. Кой смятате плаща наема за националния стадион при 129 човека на трибуните, преброени от находчив репортер? В това число влиза и компанията за бира на съперниците…

Цялата трагикомедия лъсна като долнопробен фарс онзи ден по време на мегадербито срещу „Конелиано“. Интересно, дали синьо- зелените подлоги, оскверняващи свещения армейски екип, си дават сметка, че само присъствието им в кварталните групи представлява чудовищно унижение? И, естествено дюшеш за негодниците, използващи всяка възможност за клевети, инсинуации и провокации срещу 31-кратните шампиони.

Неслучайно фирменият спортен портал на Делиормана, обилно нахранен с финансов допинг от ФК „Антибиотик“, постави махленското мачле между юношите от НЛО-то на синия „генерал“ и любителите от „Конелиано“ преди информацията за … „Манчестър юнайтед“ или „Интер“?! Давате ли си сметка до каква степен са обезумели мръсниците след като Гриша Ганчев върна ЦСКА към живота и какъв е финансовият им интерес във войната срещу „Армията“?!

Няма грам съмнение, че и спортният портал, и 7-дневният парцал, и всички останали папагали, рецитиращи безумията на Лупи, нелепата синдичка и крадливите комисионери, да не говорим за случайници като… Мечо и неколцина подобни недоразумения, осъществяват дирижирана кампания срещу ЕДИНСТВЕНИЯ И НЕДЕЛИМ АРМЕЙСКИ ОТБОР, играещ в своя исторически дом и пред своята вярна до смърт публика.

Атаката е многопосочна и всекидневна. Като се започне с откровенията на прословутия Остап Бендер от „Кремиковци“ и се свърши с крокодилските сълзи за Галчев и Головодов плюс наслюнчените репортажи от гала-представленията в Люлин и на националния стадион. Целта е ясна като бял ден – враговете на ЦСКА използват родоотстъпниците от четвърти глух коловоз, за да продължат отчаяните си опити за умъртвяване на безсмъртния червен феномен.

Толкова са смешни и жалки, че даже се правят на социолози. А сметката е много проста – 100 срещу 5000 на ЦСКА – „Черно море“! Преизчислено в проценти това означава, че съотношението между ИСТИНСКИТЕ АРМЕЙЦИ и предателите е 99:1! Не се съмнявам, че „статистическата грешка“ окончателно ще се стопи в рамките на няколко месеца, защото една толкова очевидна лъжа не може да съществува безкрайно.

Враговете отлично разбират за какво става дума, но не искат да се примирят със своето поражение, идващо след червената серия във вечното дерби навръх вековния юбилей на ФК „Калъфка“ и купата от „В“ група. И, ако все пак някой кретен е хранил някакви илюзии, той би трябвало да се скрие вдън земя след последния уикенд. И как иначе след като „автентичните“ бяха гледани от стотина почитатели, 80 процента от които роднини, близки и познати. С други думи – момчетата, използвани от „моралистите“ като пудели на Подуяне и Делиормана, потичаха за здраве пред майки, бащи, баби, лели и гаджета. Мили любимци от домашни видеоклипове…

А шефовете на ФК „Юда“ могат да благодарят поименно на всички роднини и … мазохисти, аплодирали боевото реми срещу „Конелиано“. И да очакват нови успехи срещу Халите, ЦУМ, Гарата, Женския пазар, МОЛ-а, Обеля, „Манастирски ливади“, Симеоново, Драгалевци, Казичене, Чепинци … и сборния състав на бежанците от Военна рампа и „Овча купел“…

ГЕОРГИ АТАНАСОВ

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments