Атрактивно шоу на две колела край Гоце Делчев

0
168

Четвъртото издание на традиционния мотокрос “GRAND PRIX – Гоце Делчев” 2016 ще се проведе през двата почивни дни – 24-и и 25-и септември, съобщиха организаторите на голямото събитие за любителите на екстремните спортове.
Вълнуващата спортна изява е организирана от мотоклуб „Панчо Рейсинг тим” и Община Гоце Делчев. Тази година на мотополигона „Горилата” в града се очаква да се състезават повече от 100 български и чуждестранни участници.
Според предварителната програма съботният ден е определен за тренировки на участниците. Те са изключително важни, особено за онези състезатели, които за първи път опитват пистата в Гоце Делчев и ще трябва да свикнат с нея.
По програма състезанието официално ще бъде открито, в неделя, 25-ти септември, в 10.00 часа и ще се проведе в два манша. Награждаването на победителите ще бъде в 15.00 часа.
За тези четири години, мотокросът в Гоце Делчев придоби изключителна популярност и се очаква състезанието да се радва на много голям интерес от страна на публиката. Организаторите не крият очакванията си, че и тази година представителите на гоцеделчевския мото клуб „Панчо Рейсинг тим“, ще се представят на високо ниво и ще спечелят призови места за радост на емоционалната публика.
Събитието е факт благодарение на сериозната подкрепа от страна на община Гоце Делчев, както и на представители на местния бизнес, които подпомагат финансово реализацията на състезанието.

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments