Кметът на гр. Гоце Делчев, Владимир Москов сред гостите на деветият рожден ден на дневен център “Символ на Любовта”

0
189

С чудесен празник, Дневен център за работа с деца с увреждания „Символ на любовта“ – Гоце Делчев отбеляза своя девети рожден ден. Денят съвпадна и с големия християнски празник Св. мъченици София, Вяра, Надежда и Любов.
В Дневния център днешният ден бе обявен за Ден на отворените врати, за да могат да се запознаят повече хора с условията и работата там. По традиция на празненството, което се прави ежегодно, присъстваха кметът на общината Владимир Москов и заместник – кметът Саид Иброш.
Кметът на Гоце Делчев изказа сърдечна благодарност на Йост Щалшмид – председател на фондация „Символ на любовта“, за добрата съвместна работа до момента и за всичко, което правят в центъра в подкрепа на децата с увреждания и техните семейства. Двамата обсъдиха актуалните въпроси, касаещи работата на Дневния център и коментираха възможностите за създаване на Център за социална рехабилитация.
„Благодарен и признателен съм за това, което правите за хората в неравностойно положение и техните близки в нашия район“, каза кметът Владимир Москов и подчерта, че и занапред община Гоце Делчев ще продължи активно да подкрепя социалните инициативи на фондацията.

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments