НАД 5000 ПЯХА С ПРЕСЛАВА В ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ

0
218

Истински фурор бе снощният концерт на поп-фолк певицата Преслава в Гоце Делчев. Като част от програмата на Традиционния есенен панаир в града, една от най-обичаните певици пя час и половина за своята публика. Нейното гостуване в Гоце Делчев предизвика огромен интерес и бе очаквано с нетърпение. Часове преди началото на концерта, районът на бившата казарма, където е разположен панаира, бе изпълнен с хора.
Повече от 5 000 души от града и района пяха заедно с обичаната Преслава и два пъти я върнаха обратно на сцената на бис. След края на концерта, дълга опашка от фенове се изви за автографи с певицата и снимки за спомен.
Традиционният есенен панаир се организира ежегодно от община Гоце Делчев и продължава една седмица. Той започна в понеделник и ще продължи до 18 септември, като и тази година интересът от страна на търговци и посетители е голям.
Тази вечер, в 19.30 часа, програмата продължава с оркестър “Уникат” с ръководител Димитър Стефанов и солист Боряна Карпузова, със специалното участие на народната певица РУМЯНА ПОПОВА.

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments