Есенният панаир в Гоце Делчев започва днес с много забавления и музикални изненади

0
189

Традиционният есенен панаир в Гоце Делчев тази година започва от днес, и ще продължи до 18 септември.
Панаирът се организира от Община Гоце Делчев и за поредна година ще бъде разположен в района на бившата казарма в града.
За всички, които искат да посетят традиционния есенен панаир, община Гоце Делчев е подготвила разнообразна и богата програма. Всяка вечер за присъстващите на панаира ще има музикална програма, а със свои изпълнения ще се представят едни от най-известните и обичани фолк-изпълнители в страната. В понеделник 12.09.2016 г. от 19.30 часа – Оркестър “Неврокоп” с рък. Петър Воденов и солист: Цветанка Воденова. Във вторник 13.09.2016 г., от 19.30 часа ще свирят Оркестър “Eвропа” с рък. Георги Георгиев и солисти: Марио Василев и Елена Шейтанова, със специалното участие на фолк-певицата Преслава. На 14.09.2016 г. /сряда/, от 19.30 часа, за доброто настроение на всички ще свири Оркестър “Уникат” с ръководител Димитър Стефанов и солист: Боряна Карпузова, със специалното участие на народната певица Румяна Попова. В четвъртък, 15.09.2016 г., отново от 19.30 часа – Оркестър “Щуро маке” с рък. Здравко Георгиев и солист: Ирина Паскалева, със специалното участие на фолк-певeца Илиян. На следващия ден – 16.09.2016 г., отново от 19.30 часа, музикалната програма ще продължи с изпълненията на оркестъра на Панчо Иванов със солисти Емилия и Венци и със специалното участие на фолк – певицата АНИ ХОАНГ. В събота, на 17.09.2016 г., от 19.30 часа на сцената на Традиционния есенен панаир в Гоце Делчев ще излезе оркестър “Боги бенд” с ръководител Божидар Лефтеров. Програмата на панаира ще завърши на 18.09.2016 г. /неделя/ от 19.30 часа с оркестър “Ивелия” с ръководител Лефтер Георгиев – Лефко и солист: Мариана Георгиева.
Както и по време на предишните издания на панаира, ще забавни игри, люлки, стрелбища, скари и сергии за търговски цели. Интересът към панаира в Гоце Делчев традиционно е голям, така е и тази година както от страна на търговците, така и от страна на жителите и гостите на целия регион, още повече, че това издание съвпада и с един от най-големите празници за мюсюлманите  Курбан Байрам.

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments