Наско Сираков каза за Левски

0
171

“Никой от клуба не ме е търсил”, обяви “синята” легенда

“Никой не ми се е обаждал. Никой не е разговарял с мен да влизам в ръководството на “Левски”. Нека не се спекулира с името ми.” Това обяви пред “24 часа” легендарният голмайстор на “сините” Наско Сираков.

А името му бе свързвано дори с президентския пост на “Левски”, след като Спас Русев вземе властта в клуба. Това се случи – на 30 август един от най-богатите българи официално обяви встъпването си в “Левски” с мисия да върне магията на “Герена”.

Поне към момента обаче се оказва, че няма реални действия за връщането на един от най-емблематичните управници на стадион “Георги Аспарухов”.

Друга от позициите, за които се спряга името на Сираков, бе председателският пост на новия управителен съвет. И тази теза към момента се оказа неактуална след признанието на Наско, че не е бил търсен по никакъв повод, свързан с управлението на “Левски”.

Иначе се смята, че една от целите за бъдещето пред новия собственик на клуба е да върне най-успешния треньор в новата история на “Левски” Станимир Стоилов. Минимум до Нова година това е невъзможно – Мъри води “Астана” към трета титла на Казахстан и нов европоход, този път в групите на Лига Европа. Засега изглежда сигурно и оставането на Люпко Петрович на “Герена”.

®Livesport.bg / Виктор Вутов

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments