Бултраси прекъснаха тренировката на Митов, той обяви: Тръгвам си!

0
149

Новоназначеният треньор на Ботев Пловдив Николай Митов изкара само 2 часа начело на отбора, след което обяви, че си тръгва. Това се случи по време на днешното му първо занимание, което беше осуетено от тридесетина ултраси, нахлули в базата в Коматево, пише plovdivderby.com.

Запалянковците прекъснаха тренировката само още в самото й начало, като обградиха новия наставник. Футболистите се отдръпнаха от случващото се, а президентът Ангел Палийски се появи и си проби път до Митов. Заедно с него бе и почетният президент Асен Караславов.

Припомняме, че веднага след днешното представяне на специалиста група привърженици го призова да се маха и му обясни, че не е желан. Последваха и заплахи, че острото отношение ще продължи и по време на мачовете.

Малко след случката Митов и неговият помощник Мариан Христов прекратиха заниманието и се прибраха в съблекалните. Докато напускаше терена, Митов обяви: “Тръгвам си!”

На базата започнаха да пристигат автомобили на охранителна компания, докато бултрасите продължават дискусиите с президента Ангел Палийски.

 

Gong

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments