Млади футболисти от Разлог сред публиката на двубой от Шампионска лига на стадион “Васил Левски “

0
196

ФК Пирин“ /Рз/ и община Разлог направиха голяма изненада за децата от ДЮШ на футболния клуб давайки им възможност за съвместно посещение на мача от шампионската лига между на стадион „Васил Левски“ днес.
80 млади футболни надежди от Разлог днес отпътуват за София, където някои от тях за първи път ще видят националният стадион “Васил Левски”, но и ще имат възможност да гледат на живо двубой от един от най-значимите футболни турнири.Младите футболисти имат ще присъстват в публиката, благодарение на жеста на ФК Лудогорец, който дава възможност за присъствието на възпитаници от всички футболни школи в страната,на националният стадион по време на футболната среща между „Лудогорец“ и „Виктория“ /Пилзен/ като за тях специално е отреден отделен сектор „Млади лъвчета“.
Всички разходи по пребиваването и пътуването ще бъдат поети от местната власт и клуба, а момчетата от „Пирин“ /Рз/ пътуват с техните треньори и с медицинско лице. Сред тях са и формациите, родени 2000-2001 и 2005-2007 г., които се пускат в международния турнир в Банско, а веднага след днешния мач в София се връщат обратно, за да продължат участие в проявата в курортния център.

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments