Завършихме предизборните срещи в селата на Община Якоруда, като последната ни спирка беше в с. Конарско – бастионът на ДПС.

0
45
В с. Конарско се събрахме заедно с кмета на Община Якоруда – Мехмед Вакльов, Областния председател на Младежко ДПС Атидже Камбер, общинския председател на ДПС Якоруда и кандидат за народен представител – Мустафа Сирачки, председателят на общински съвет – Ибрахим Карафеиз, местния председател на ДПС Якоруда – Марио Асьов, кмета на с. Конарско – Акия Манзурски, както и кандидатите за народни представители – Атидже Манзурски, Суат Кунгьова и Фатима Ялдъз. Присъстваха също всички кметове на населени места и общински съветници от ДПС.
Подкрепата на местните жители ни вдъхнови и ни даде още повече решителност да работим заедно за по-добро бъдеще на общината и страната ни. Всяко мнение и всяка подкрепа са от ключово значение за нас. Убедени сме, че обединени можем да постигнем всички цели, които сме си поставили.
Нашият ангажимент към общността е непоколебим. Днес, утре и завинаги ще продължим да работим ръка за ръка за благосъстоянието на всички нас. Нека продължим да изграждаме една община, в която всеки се чувства ценен и важен.
Ние сме с хората, защото вярваме в силата на обединението и общността. Нека продължим по този път и постигнем успех за всички нас!
Subscribe
Notify of
guest
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments