С огромна решимост и обединение закрихме предизборната кампания на Движението за права и свободи в с. Бунцево!

0
45
🤝 Днешният ден в с. Бунцево беше белязан от присъствието на кмета на Община Якоруда – Мехмед Вакльов, общинския председател на ДПС Якоруда и кандидат за народен представител – Мустафа Сирачки, председателят на общински съвет – Ибрахим Карафеиз, местния председател на ДПС Якоруда – Марио Асьов, кмета на с. Бунцево – Джемиле Карафеиз, както и кандидатът за народен представител Суат Кунгьова. Всички кметове на населени места, общинските съветници и местни председатели от ДПС също бяха сред нас, за да дадат последния тласък на нашата кампания.
Вдъхновени от подкрепата на хората, ние сме още по- решени да работим заедно за по-доброто бъдеще на нашата община и нашата страна. Всяко мнение и всяка подкрепа са изключително важни за нас. Сигурни сме, че заедно можем да постигнем всичко, което сме си поставили за цел.
Нашата ангажираност към общността е непоколебима. Днес, утре и завинаги ще продължим да работим ръка за ръка за бъдещето на всички нас. Нека продължим да градим една община, в която всеки се чувства ценен и важен.
Ние сме заедно с хората, защото вярваме в силата на обединението и общността. Нека продължим този път и постигнем успех за всички нас!
Subscribe
Notify of
guest
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments