Росен Желязков: България се нуждае от силно управление, което да осигури стабилна основа за икономическо развитие и социална сигурност

0
37

ГЕРБ винаги е стояла на принципите на стабилността и предвидимостта в управлението. Ние разбираме, че без стабилност няма как да има прогрес. Това заяви водачът на листите на ГЕРБ-СДС за членове на Европейски парламент и народни представители от Благоевградска област Росен Желязков на закриването на предизборната кампания в Благоевград.
„В настоящите динамични времена, България се нуждае от силно управление, което да осигури стабилна основа за икономическо развитие и социална сигурност. Нашите политики са насочени към укрепване на институциите, подобряване на инфраструктурата и създаване на благоприятна среда за бизнес и инвестиции“, допълни Росен Желязков. По думите му една от главните цели на партията е повишаването на доходите на българските граждани.
„Задачата ни е да достигнем 120 млрд. евро БВП, което по наша оптимистична, но реалистична прогноза, може да доведе по глава от населението да изпреварим Гърция в края на мандата, а доходите на българите да достигнат 80% от европейските. С развиване на индустриални паркове и промени в законодателството ще започнем да привличаме качествени инвеститори“, обясни водачът на листите за евродепутати от ГЕРБ-СДС и за народни представители от Благоевградска област.
Кандидатът за член на Европейския парламент Андрей Новаков отбеляза, че въпреки положените огромните усилия парите за България да се увеличат, по Плана за възстановяване и устойчивост към момента са разплатени едва 3%.
„Вече не стои въпросът дали ще загубим пари, а колко. Трябва да се научим да ценим постигнатото , защото загубихме достатъчно време“, добави още той.
Андрей Новаков призова да се подкрепят листите на ГЕРБ-СДС за европейски и национален парламент с №22 в интегралната бюлетина, за да продължи развитието на България, за нулева миграция и сигурност на нашите граници, за разкриване на нови работни места с европейско заплащане в България.

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments