ДПС – #ЗаедноСХората – 28 причини да го направим!

0
44
Краят на предизборната кампания дойде с надежда за ново начало! ДПС в благоевградска област показа единство, каквото липсва в много други политически партии, и доказа колко силно вярва в него, в своите убеждения и принципи.
📍Тази вечер в град Якоруда поставихме не края, а началото на по-важна кампания – а именно отново #ЗаедноСХората да се изправим срещу предизвикателствата и да работим за по-доброто утре на всички нас.
Решени да отстояват това, тази вечер до хората застанаха Ведат Хюсеин- областен председател на ДПС, Мехмед Вакльов – кмет на Община Якоруда, Атидже Камбер – областен председател на младежко ДПС, Ибраим Зайденов – председател на Младежко ДПС и кандидат за народен представител, Мустафа Сирачки- общински председтаел на ДПС Якоруда и кандидат за народен представител, както и кандидатите за народни представители- Ахмед Вранчев, Иман Вакльова, Суат Кунгьова, Фатима Ялдъз, Кадрие Джамбазка, Яхя Сантур, Росица Медарова, Атидже Манзурска.
“Всяко хубаво нещо, което е направено в община Якоруда се случва благодарение на председателя на ДПС Делян Пеевски. Няма друга партия, която да помага толкова на хората и да ги поставя като свой приоритет”, категоричен бе кметът на общината Мехмед Вакльов.
“Ще направим всичко възможно, за да може добрият модел на управлвние в общините, управлявани от ДПС да се пренесе и на национално ниво и да бъде за пример и в други общини.”, подчерта Ибраим Зайденов.
⏳ През всичките години, през всичките изминали дни и изминати километри се радваме на вдъхновяващи разговори и откровени дискусии с Вас, с хората на България. Обсъдихме много и различни проблеми в отделните населени места. Намерихме едно решение! И то е с номер 28.
Вярваме в равните възможности за всички и в създаването на общество, в което всеки човек може да реализира своя потенциал. Нашата сила наистина идва от Вас – от хората.
Нека #ЗаедноСХората направим най-добрия избор, нека заедно сбъднем общата ни цел! Имаме поне 2️⃣8️⃣ причини, за да го направим!
Subscribe
Notify of
guest
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments