Илиан Георгиев получи силна подкрепа от бивши и настоящи лидери на ГЕРБ-Благоевград

0
42

Десетки хора от различни поколения и с различни професии, но обединени от идеята на ГЕРБ, изразиха своята категорична подкрепа за кандидат-депутата от Коалиция „ГЕРБ-СДС“ Илиан Георгиев. Срещата в Парк-хотел „Бачиново“ събра основателите на партията в Благоевград и региона и активистите, които днес са в основата на партийния живот. Сред присъстващите бяха бившият областен лидер Костадин Хаджигаев, бившите депутати Даниела Савеклиева и Йордан Андонов, настоящият общински ръководител Атанас Камбитов и областният лидер Андрей Новаков.

Всички те, както и представители на партньорите от СДС и Гергьовден, декларираха, че застават зад кандидатурата на Илиан Георгиев. И показаха нагледно, че обединението в ГЕРБ-Благоевград е факт, а това прави партията силна и уверена в успеха.

„Такова единение вдъхновява и вдъхва допълнителни сили! Енергията на младите и мъдростта на стожерите на ГЕРБ ми дават увереност, че ще се справим с общата цел – областният център да има свой депутат в следващия парламент! Доверието на всички тези хора означава много за мен и никога няма да го предам! С експертизата, която притежавам, с тяхната подкрепа няма как да не успеем! Защото обединението е сила, а силата е успех!“, сподели Илиан Георгиев.

Той даде дума, че бъде ли избран за народен представител, в негово лице Благоевград и целият Пирински край ще имат свой посланик в Народното събрание, който ще отстоява интересите на местните жители.

Лидерът на ГЕРБ-Благоевград Атанас Камбитов подчерта, че партията в момента е по-сплотена от всякога и това е гаранция за успеха на парламентарните избори на 9 юни – Благоевград да има свой народен представител в Народното събрание.

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments