Принципът парите следват ученика трябва да отпадне. Болниците да не са търговски дружества

0
51
Живеем във време на забрава, на безпаметност, на замяна на история, подмяна на учебници. И възпитание на цяло младо поколение, което няма да помни някой ден род и отечество.
🚩Затова имаме мисия, ние, българските социалисти да кажем, че няма да позволим нито един #паметник повече да бъде разрушен.
📌Няма да позволим българската история и героизъм да бъдат забравени и заличени в паметта на българския народ.
🚩В кратките 8 месеца като бяхме в управлението, благодарение на нас българските социалисти #младите семейства изпращат децата си на детска градина безплатно, учениците получават учебници безплатно.
🚩Всяко #дете получава помощ при тръгване на училище. Майчинството за втората година се увеличи.
🚩Младите хора, които имат деца и работят плащат по-малко #данък.
🚩#Работниците получиха увеличение на минималната заплата и 200 лева ваучери за храна, а пенсионерите близо 30% увеличение на пенсиите.
❗️Но, за да го има всичко това е необходима развита #икономика.
🚩И тук се доказахме – по време на #управление на БСП за пръв път България беше на 1-во място по индустриален растеж в Европа.
🚩Докато бях министър германският колега се изненада, че Германия изостава, а ние малка България ги надминаваме.
🚩БСП иска държавата да си влезе в ролята – да се грижи за държавните предприятия, хората да не бъдат освобождавани от работа.
📌По време на управлението, в което участвахме бяхме #коректив и спирачка на всичко, което се сътвори след това. ПП-ДБ предадоха хората.
🚩Ние сме единствените, които в последните 10 години #не #се #съюзихме #мафията и паралелната държава и не правехме тайни и скрити договорки на ваш гръб.
📌Можехме да имаме председател на парламента, да имаме министри и обществени поръчки, но с цената на предателството към българския народ. Не ви предадох, не се продадох. Единствени останахме алтернатива на тази паралелна държава.
📌#Образованието ни е под всякаква критика, растат неграмотни деца. Но ние знаем какво трябва да се направи – да се премахне принципа парите следват ученика.
📌Трябва да се направи по един учебник по предмет за един клас и в него да пише истината за нашата история.
📌#Здравеопазването е кърпене на парче. Докато болниците са търговски дружества – нищо няма да се оправи в здравеопазването.
❗️Искаме единен търг за #лекарства. Не може в държавната болница едно лекарство да струва 1 лев, а в частната 10 лева.
+28
Subscribe
Notify of
guest
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments