#Заедно с хората! Начало на предизборната кампания на ДПС в Якоруда

0
78

Кандидатите за народни представители Ибраим Зайденов, Мустафа Сирачки , Атидже Манзурска, Росица Медарова и Суат Кунгьова, заедно с областния председател на ДПС Благоевград Ведат Хюсеин и кмета на община Якоруда Мехмед Вакльов проведоха среща с общинския съвет на ДПС в Якоруда.

Кметът Мехмед Вакльов и ръководството на ДПС благодариха на председателя г-н Делян Пеевски за подкрепата,която получават в община Якоруда.
С тази среща беше даден старт на предизборната кампания в общината!

На 10 май ДПС Благоевград откри предизборната кампания в град Гоце Делчев

С питка и мед посрещнаха заместник- председателя на ДПС Искра Михайлова и г-жа Елена Йончева в Гоце Делчев, област Благоевград.

 На откриването на кампанията на ДПС Благоевград, която се проведе в град Гоце Делчев, много топло бяха посрещнати кандидатите за народни представители в Европейския парламент- Искра Михайлова и Елена Йончева. В една приятелска и изключително позитивна атмосфера беше дадено началото на предизборната кампания с кандидатите от цялата листа за област Благоевград.

 Ибраим Зайденов сподели, че от името на всички млади хора благодари на председателя на “Движение за права и свободи” г-н Делян Пеевски за доверието, което гласува на младите хора както в област Благоевград, така и в страната. “Младите хора, за пореден път, ще бъдат авангардът на ДПС.”, категоричен бе Зайденов.

Областният председател Ведат Хюсеин сподели, че структурата в областта е сплотена и единна, и е готова за още по-добри резултати на тези избори под поредното водачество на лидера на ДПС г-н Делян Пеевски.

 Членът на ЦОБ и кмет на Община Белица Радослав Ревански се обърна към актива на партията с думите: “ Имаме водач на партията като г-н Делян Пеевски, който е наш достоен лидер. Той защитава правата и интересите на всички български граждани и благодарение на него днес ние спокойно можем да кажем, че ние сме помаци, че ние сме българи, че сме турци, роми или мюсюлмани. Освен това, в листата имаме кандидат за народен представител – жена със забрадка, което е похвално и показателно. Имаме самочувстието благодарение на него, защото той няма да позволи никой да се подиграва с ДПС и хората на ДПС, които, както казва г-н Пеевски са хора първа класа, като всички български граждани.
Убеден съм, че ще имаме много добър успех по общините, защото така както ни заръча г-н Пеевски да управляваме заедно с хората, станахме модел на подражание в цяла България, а общините, които се управляват от ДПС са един достоен пример.”

Ревански не пропусна да благодари и да покаже уважението си към досегашния народен представител Елхан Кълков, който няма да бъде кандидат в предстоящите избори, но е заел челните места като дисциплиниран войник на партията, готов да работи за интереса на хората.

 Елена Йончева благодари за оказаното доверие, което областта й гласува като я номинира за член на Европейския парламент и беше категорична, че ще направи всичко възможно, за да го оправдае.

Искра Михайлова благодари на структурата за всички резултати, които е постигала през годините и подчерта, че ДПС има ясна платформа и програма за развитие на България и без участието на ДПС държавата не може да бъде управлявана правилно.

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments