Ще работя за по-добра и обединена България!Марио Терзиев, Кандидат за народен представител на ПП ГЕРБ

0
108
Днес, с водосвет, с молитва за здраве и успешно начинание, стартирахме предизборната кампания на най-силната политическа партия в Разлог – ПП ГЕРБ.

Вълнувам се за отговорността и пътя, по който поемам.
За мен е чест, че ПП ГЕРБ издигна моята кандидатура за народен представител в предстоящите избори, че зад мен застана партията, кметът на общината Красимир Герчев, д-р Емил Тончев, симпатизанти,съмишленици и приятели. И в тази битка не съм сам и съм силен с хората, приятелите, които ме познават, защото доверието не се печели за ден.
Тръгвам към изборите за Народно събрание, за да мога да бъда полезен, за да отстоявам интересите на хората на моята община Разлог, на Югозападна България. Защото е крайно време да имаме стабилен парламент, правителство и стабилно развитие. Вярвам, че всички мечтаем да живеем в по-добра страна, с по-добри закони.
Роден съм и израснал в Разлог, на 47 години съм. Имам добро семейство и прекрасна малка дъщеря Никол. 20 години работя в системата на горите – в Горско стопанство Разлог и Регионална дирекция по горите. От 7 години управлявам собствена фирма за дърводобив с екип от над 40 души и за мен е задължително да се направят промени в закона за горите, за да стане отново този така важен български отрасъл конкурентноспособен на международните пазари.
Ще помагам с всичките си сили на община Разлог. Ще служа на добрите каузи.
Днес дъщеричката ми плисна менче с вода – за да е успешна кампанията. Моята молитва е успехът да бъде за община Разлог!
Ще служа на народа с цялото си сърце.
Моята бюлетина е ПП ГЕРБ – номер 22, преференция 106!
Ще работя за добрите каузи! За община Разлог! За България!
13.05.2024
С уважение,
Марио Терзиев,
Кандидат за народен представител на ПП ГЕРБ

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments