“На ти с кмета” в Професионална гимназия по транспорт в Разлог

0
63
Днес кметът на община Разлог Красимир Герчев проведе среща с абитуриентите и учениците в Професионалната гимназия по транспорт като преди това, топло посрещнат от временно изпълняващия директор Светла Адамичина, връчи наградата на Лилия Рускова, спечелила📚 трето място в Национален конкурс за поезия.
👱‍♀️👨В часа „На ти с кмета“ влязоха абитуриенти и ученици, които се запознаха отблизо с кмета на община Разлог – неговата биография, семейство, отблизо – с работата на общината и перспективите й на развитие, с основен акцент – мястото на всеки млад човек и гражданин в нея, и колко са важни личните цели и професионалното ориентиране на младите хора, за да се реализират успешно.
Кметът отговори изчерпателно на въпроси на учениците, а те на свой ред харесаха ❤️ срещата.
„Ние имаме прекрасен кмет.“ – сподели впечатленията си Саша Стойчева, която вече знае, че иска да учи счетоводство и да се реализира като счетоводител. „Аз не знаех какъв човек е кметът. Видях кмета по различен начин, много земен е и достъпен“ – каза и абитуриентът Виктор Коцаков, който е със сертификат на Кеймбридж за владеене на английски език.
🏫Срещите „На ти с кмета“ с ученици и абитуриенти продължават.
Subscribe
Notify of
guest
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments