Благотворителност, доброта и съпричастност в община Разлог

0
82
Уважаеми съграждани,
жители и гости на община Разлог,
В Страстната седмица, когато са последните дни от земния живот на нашия Спасител, искам искрено да се поклоня на добротата, на човешката състрадание и съпричастност в община Разлог.
Благодаря на организаторите на кампанията „Бъди човек – Разлог“ и всички, които я направиха успешна, защото утре, (на 2 май), ще се стоплят сърцата на 100 възрастни хора в неравностойно положение от Разлог, Бачево, Годлево, Горно Драглище, Долно Драглище, Добърско.
„Това, което за теб е малко, за други е всичко…!” – написаха организаторите и събраха за кратко време необходимите продукти.
500 яйца боядисаха и дариха на кампанията учениците, родителите и учителите на 3 а клас от ОУ “Никола Парапунов“, 30 козунаци дариха 2 а клас от същото училище.
Дарения за възрастните хора направиха Ива Кенанова, Габриела Георгиева от Враца, екипът на “Пътна помощ” Разлог, магазин БЕРГ, фирма “СМ Транс”, фирма „Кръстев“, Станислав Топалов, Ива Топалова, Иван Петров, ДГ „Ален мак“, Мария Караджова и Алекс Томанов, Лусияна и Иван Прешелкови, фирма „Маунтин Мениджмънт“, 100 кофички с маслини дари „Стефаника“ ЕООД…
Много дарители са анонимни, а Центърът за социална рехабилитация и интеграция – Разлог ще зарадва възрастните хора с ръчно изработени 100 великденски картички.
Голям благотворителен Великденски базар с томбола организира сдружение „Св.св. Йоаким и Анна” – с благородната кауза за доизграждане на храм “Св. св. Йоаким и Анна” в Долно Драглище.
Инициативите в цялата община са много и са знак за човешко милосърдие.
Поклон, благодетели.
Уважаеми жители и гости на община Разлог,
Нека Бог благослови всеки дом, всяко българско семейство, да го изпълни с радост, мир и любов!
Светли Възкресенски празници!
01.05.2024,
С уважение,
Красимир Герчев,
Кмет на община Разлог
Subscribe
Notify of
guest
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments