Със съдействието на Община Разлог, спектакълът “Гласът разказва за… “

0
86

Със съдействието на Община Разлог, спектакълът “Гласът разказва за… ” гостува в Разлог за да предаде историите, каузите и вдъхновенията на тази емоционална стихия ГЕРГАНА СТОЯНОВА.
Чували сме я да казва, че той – нейният глас, си има свой самостоятелен живот и тя обикаля по събития и телевизионни студия, за да го обслужва: „Храня го . Правя му чай 🫖. Той вкъщи мълчи с часове и когато искам да се виждам с приятели, ми казва, че е уморен от говорене?! Често ми се спи, когато той трябва да работи. Стоя до никое време, за да разказва той разни вкусотии, които хората готвят. Длъжна съм да гледам анимации с него. Често ме боли гърлото, когато озвучава някоя коза или крава. Влизам в магазин, искам да си купя нещо, а от отсрещната усмивка се излива: “Ааа, вие сте ПЕЧЕНО КЕБАПЧЕ ОТ ТОПЛАТА ВИТРИНА ЗА 29 СТОТИНКИ!”…или … „Ооо, вие сте СЛЕД 200 МЕТРА ЗАВИЙТЕ НАЛЯВО?!?“ Ами, не. Не съм аз. ТОЙ е.“
ГЛАСЪТ ПРИЗОВАВА всички сърцати и любознателни души в Разлог: Не завивайте наляво, не карайте направо! Спрете за глътка свеж въздух и вдъхновение!
Заповядайте на 26.04.2024г. (петък) от 17:30 в Многофункционалната зала на НЧ “15 септември 1903 – 1909 г.”.
Вход: Свободен

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments