Превенция на престъпността, пътната безопасност и сигурността на гражданите се обсъди в Разлог

0
53

Днес, на 23.04.24г.,  в сградата на Общински съвет Разлог се организира среща с цел актуален анализ на оперативната обстановка на територията на общината, спецификите на престъпността, инфраструктурата, пътната безопасност и сигурността. В нея взеха участие председателят на Общинския съвет – Адв. Иван Димитров, зам. -кметовете на община Разлог:  инж. Гергана Костова и Христо Зайков, ОД на МВР Благоевград- Даниел Димитров, началникът на районно управление- Разлог- Иван Попов, съветници, собственици на търговски обекти, директори на училища и детски градини.

Бяха разгледани и обсъдени мерките по безопасност на движението на възрастни и деца в най- натоварените участъци в община Разлог, като се препоръча да се извършват рутинни проверки на водачите на МПС и електрически тротинетки.

Обсъдиха се различни варианти и методи за подобряване на превенцията на престъпността, пътната безопасност и сигурността на гражданите. Други теми бяха засегнати, като домашното насилие, пътният контрол по пътищата, престъпления от общо естество, сигурността на децата в учебно и извън учебно време.

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments