КУЛТУРИСТКАТА НИКОЛАЯ СЪБЕВА ЗАМИНАВА НА МЕЖДУНАРОДНИ СЪСТЕЗАНИЯ СЪС ЗАЯВКА ЗА ПОБЕДИ

0
60

Кметът Стойчо Баненски пожела успех на най-добрата българска културистка Николая Събева в предстоящите и́ участия в състезанието по културизъм „Diamond Cup Malta“ в Малта и на Балканското първенство по културизъм и фитнес в Румъния. Той поръча на Николая да донесе в родния си град Банско най-високите отличия. Състезанието в Малта е на 14 април, а на 27 април в гр.Тимишоара момичето от Банско ще представи България в свободна категория културизъм за жени. В турнира ще участват отбори на балканските и други европейски страни.
Николая се е устремила към победите след поредица силни представяния през последните две години. На 19-годишна възраст тя вече има в актива си две републикански шампионски титли – при девойките и при жените. Не закъсняват и призовите и́ класирания в турнири в Северна Македония и Малта, както и престижното класиране сред първите 15 в Европа.
Николая Събева работи упорито не само по подготовката си за участия в турнири по културизъм, но и помага на много хора да постигнат добра физическа форма като инструктор в Fenix – Fitness в Банско.

Вижте по-малко
Subscribe
Notify of
guest
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments