Община Разлог и Ротари клуб Банско-Разлог в съвместна инициатива за деца със СОП

0
15
Има нещо величаво и сакрално в благородното дело да създаваш, да вградиш в дела мечтите си, да вдъхновяваш и всичко това да отдаваш безкористно в служба на човечеството.
Трудно могат да бъдат изброени всички инициативи, проекти и каузи, по които Ротари клуб Банско – Разлог неуморно работи вече 20 години в полза на обществото. Голяма част от тях са
насочени към детското здраве, профилактиката и ранната диагностика, медицинско оборудване за МБАЛ Разлог, образованието и възпитанието на подрастващите, подпомагане на децата без родител и др..
🤝Този път Ротари клуб Банско-Разлог, в партньорство с Община Разлог, подава ръка на специалните деца в района. Средствата, които бъдат събрани от благотворителния спектакъл „Метаморфози“, ще бъдат дарени на Фондация АН-БО, за работа в полза на децата със специални образователни потребности. Екипът на фондацията работи с 16 деца, с разнообразни характеристики на поведение, конкретно деца от аутистичния спектър, деца с хиперактивност и дефицит на внимание, емоционални разстройства, обучителни нарушения и други затруднения.
🎫Билети за благотворителния концерт-спектакъл могат да бъдат закупени в Читалищната детска библиотека в гр. Разлог от днес (03.04.2024 г.). На концерт-спектакъла “Метаморфози” благотворително ще участват Студентския фоклорен ансамбъл към ЮЗУ “Неофит Рилски” -Благоевград, ТС “Рилска самодива” с. Бачево, ЖФГ “Детелини”с. Бачево, МФГ “Банскалии” гр. Банско и Биляна Лъчезарова!
👐🏼Очакваме Ви!
Да не бъдем безразлични, а да бъдем различни!
Това са нашите деца!❤️
Subscribe
Notify of
guest
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments