Кметът на община Белица Радослав Ревански пусна светлините на коледната елха, като покани 4 годишният Фатихан да му асистира

0
71
С радостни възгласи, с обратно броене от 9 до 1, с озареното от фойерверки небе коледният дух завладя малкото планинско градче. Радослав Ревански поздрави всички жители на община Белица с настъпващите коледно-новогодишни празници с пожелание за мир, любов и заедност.
За доброто настроение на всички се погрижиха Женската фолклорна група и танцова фолклорна формация при НЧ “Георги Тодоров 1885“ и СУ „Св.св. Кирил и Методий“, а Дядо Коледа и Снежанка почерпиха всички с топла баница и чаша червено вино, осигурени от общината.
Малки и големи се включиха в дълго празнично хоро поведено от кметът Ревански.
Със запалване светлините на коледното дърво Община Белица и Народно читалище “Георги Тодоров 1885” поставят началото на многобрпойните празнични мероприятия. Коледно – новогодишен подарък за всички жители и гости на Белица от кмета Ревански е концерта на Националния фолклорен ансамбъл „Танец“ – Република Северна Македония. Концерта ще се състои на 22 декември от 17.30 ч. в голямата зала на читалището.
Subscribe
Notify of
guest
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments