Инж. Венцислав Гърменов и съветниците от листата на СДС – ВМРО – заедно можем да успяваме и съзидаваме в името на жителите на община Разлог

0
203

През последната година постигнахме много и изграденото е символ на единение и съзидание.

Работим в дух на диалогичност, винаги открити за идеи и готови да посрещнем различното мнение.
Убеден съм, че заедно можем и сме уверени в силата и добавената стойност на всеки един от кандидатите за общински съветници от местна коалиция СДС – ВМРО – днес заедно откриваме предизборната си кампания.
Водени сме вярата и  успехът на идеи, програми и начинания тръгваме заедно днес, от храма, с молитва и пожелание за здраве, благословение на всички жители на община Разлог и искрена вяра. Тук са нашите семейства, приятели, колеги, партньори, съмишленици, съидейници, съграждани.
Споделяме обща кауза – да работим все така посветено и уверено за просперитета на Разлог и нашите села, за утрешния ден. Готови сме да надграждаме и постигаме в името на всеки един жител.
Промяната в живота на човек се корени в изборите, които той прави, в решенията, които взема.

Всички заедно имаме силата да създадем един друг Разлог – нов и различен, който да бъде нашият уютен дом, да бъдем горди и да сме спокойни за децата си, решили да живеят тук.
В листата общински съветници има доказани личности от всички сектори на живота – от бизнеса, образованието, здравеопазването, обществени услуги. Позоваваме се на опита и залагаме на младостта и перспективата.
Разчитаме на Вашата подкрепа, за да продължим и успяваме заедно – Разлог и хората на цялата община заслужават.

Открито, честно, отговорно!

guest
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments