Инж. Венцислав Гърменов: „Нека заедно работим и постигаме за успехът и бъдещето на нашия Разлог, нашата община“!

0
127
Уважаеми съграждани,
Заставам пред вас, за да обявя, че се кандидатирам за кмет на община Разлог от СДС и ВМРО.
До мен застават пълен екип от 7 кандидат кметове за всяко населено място в нашата община, както и пълна листа от 21 кандидат общински съветници. Листата за общински съветници от СДС и ВМРО е гражданска. В нея участват доказали се в личен и професионален план хора. Хора, които могат да дадат своя опит за развитие на община Разлог, имат визията и ясна програма как да го постигнат.
За мен е гордост, че имам подкрепата и разбирането на хората, но също така това е отговорност, с която съм убеден, че мога да се справя. Вярвам, че нашата община има бъдеще, което ще градим всички заедно. Разлог живее с пулса и надеждите на всеки един от нас – хората, които живеем и работим тук, които обичаме общината си. Колкото повече мечти имаме за нашата община, толкова по-лесно ще бъде да намерим вярната посока, която да следваме.
Разлог е град от древността, но и град на бъдещето. Ще работя, за да направим града и всички населени места в общината ни съизмерими с най-модерните европейски градове.
На 1-ви октомври 2023г. (неделя) от 11 часа в храм „Св. Благовещение Богородично“ – град Разлог официално ще открием нашата предизборна кампания с отслужване на света литургия.
Имам удоволствието да ви поканя на откриване на предизборната кампания на местна коалиция СДС – ВМРО.
Заповядайте!
guest
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments