Д-р Емил Тончев: “Заедно в името на България, за бъдещето на децата ни!

0
268

„Национално отговорна и спасителна коалиция за България, която отново ще върне страната ни  по пътя на стабилността и просперитета в името на всички ни и най-вече на бъдещите поколения!“

 С тези думи д-р Емил Тончев се обърна към приятели, съмишленици и десетки свои съграждани, които дойдоха в многофункционалната зала на НЧ „15.09.1903“ в Разлог, на заключително за предизборната кампания събитие.
В познатия си стил – открит и откровен разговор очи в очи  в обсъждане на приоритети, и споделяне на идеи д-р Тончев разговаря със събралите се хора.

„Надеждата  да преодолеем проблеми, като инфлация, обедняване и несигурност  е компетентното и отговорно правителство на коалиция ГЕРБ-СДС. Тогава можем спокойно да говорим за бъдещето на децата ни. Хората в Разлог и региона знаят, че аз съм човек доказал, че може и поема своите отговорности”, коментира д-р Тончев и подчерта, че е жизнено важно да има работещ парламент и стабилно правителство, за да има наистина силна България и реално решение на проблемите.  
„Разчитам на Вашата подкрепа с № 2 за коалиция ГЕРБ-СДС и лична преференция 106.
Да бъдем заедно и обединени! За да има стабилна България отново!

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments