0
209

Кметът на община Разлог инж. Гърменов и г-н Гюров, зам.- кмет на община Разлог, проведоха работно среща с инж. Васил Панев- бивш преподавател в Професионална гимназия по транспорт- гр. Разлог, във връзка с “Подобряване регулацията на движението в община Разлог“.

На база изготвени подробни анализи и статистики през последните месеци и изграждането на нови търговски центрове, бе взето решение за подобряване регулацията на кръговото кръстовище на изхода на град Разлог, посока Банско, както и в района на големите търговски обекти.

Във връзка с повишения трафик, покрай новооткрития търговски център и трите големи супермаркета, Община Разлог ще изгради две повдигнати пешеходни пътеки. В района е предвидено също поставяне на допълнителни пътни знаци и изкуствени неравности.

Кръговото кръстовище, свързващо улиците “Гоце Делчев” и “Телемах Илиев”, ще запази досегашния си пропускателен режим, като около него ще бъдат поставени – нови знаци, светлоотразителни елементи и огради на тротоарните пространства, а пешеходните пътеки – предстои да бъдат обновени.

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments