Празничен календар с. Баня

0
158
До 16.12.2022г., в малката зала на НЧ „Просвета“ – село Баня, ще има работилница за коледни играчки, сурвачки и сувенири. Изделията, изработени от сръчните ръце на децата от ОУ ,,Св. Паисий Хилендарски“, ще бъдат продадени на благотворителен коледен базар на 23.12.2022г.
На площада в Баня ще бъде подредена Алея на елхите, която ще краси курортното село през декември. Украсяването на коледните елхи ще бъде на 5 и 6 декември 2022г. В проявата са поканени представители на институции, хотели, ресторанти, механи, пекарни и магазини. 🎄
🫶🏻На 23 декември, от 17:00 часа, един час преди Коледния концерт, ще се проведе благотворителен базар под надслов ,,АКО СИ ДАЛ, НЕ СИ ЖИВЯЛ НАПРАЗНО“.
Всеки може да участва в тазгодишния базар, приготвяйки ястие или друго кулинарно изделие, което ще бъде продадено в деня на коледния концерт в село Баня.
На площада пред Кметството /при неподходящи метеорологични условия – в малката зала на читалището/, жителите и гостите на селото ще могат да се включат в благотворителната инициатива. Събраните средства ще бъдат дарени за лечението на болни деца от селото.
📞Ако желаете да се включите, моля потвърдете на телефон: 0898772821 – Надежда Кехайова, секретар на НЧ „Просвета-1908“, село
Баня, защото „Когато сме заедно, сме по-силни!“.
🎄🎁На 23 декември, в 18:00 часа, на площада пред Кметството ще започне Коледният концерт „Коледа под звездите“. Концертът ще представи традициите и обичаите свързани с предстоящите Коледно-новогодишни празници в Баня. При неподходящи метеорологични условия, концертът ще се проведе в големия салон на читалището.
🎅🏽🧑🏼‍🎄На 26 декември 2022 г. Белобрадият старец, заедно със Снежанка, ще пристигне в Баня. В началото на Еко пътека „Женско бърдо“, в близост до ТИЦ – село Баня, в 11:30 часа, малки и големи ще посрещнат Дядо Коледа, който ще пристигне с огромен чувал с подаръци.
Ако желаете Дядо Коледа да зарадва и Вашето дете с подарък, то непременно позвънете на тел.: 0898 772 821 – Надежда Кехайова.
guest
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments