Община Сатовча продължава благородното дело в помощ на деца в нужда

0
19

За дванадесета поредна година Общинска администрация – Сатовча организира кампания по набиране на средства за  децата сираци и деца с трайно уврежда- не до 16 годишна възраст, която за трети пореден път ще се проведе под надслова „Нека доброто продължи!“.  Въпреки обявените преди две години извънредно положение и епидемична  обстановка, Общинското ръководство не  спря да организира благотворителната  кампания, която за много семейства от  община Сатовча е един лъч на светлина  и надежда за по-спокойно финансово организиране на предстоящи разходи.
За всичките изминали благотворителни кампании досега, жителите и гостите на общината са показвали своята съпричастност към каузата – да бъдем в помощ на нужда- ещите се, коментира кметът на общината д-р Арбен Мименов. Отминалата пандемия

промени разбирането на много хора за начинът ни на живот, за взаимоотношенията  помежду ни, за взаимопомощта, за доброто, което можем да направим на ближния и на нуждаещият се човек. Научи ни да бъдем по-добри, затова приканваме всеки един от
вас – жители и гости на община Сатовча да продължим да сме полезни един на друг и отново да подкрепим предстоящата благотворителна кампания – „Нека доброто продължи!“. Включете се в инициативата! Бъдете благодетели!
Бъдете добър пример за децата си!
Нека за пореден път да покажем, че заедно можем всичко, че сме единни и съпричастни към житейските проблеми на ближния, че всички заедно можем да доставим  радост в очите на едно дете и да бъдем полезни на едно семейство. Тази година ще се организират различни по вид кампании, мероприятия и базари, които  да подпомогнат набирането на средства. Желаещите да бъдат част от инициативата могат да дарят средства всеки делничен ден в сградата на Общинска администрация – Сатовча, в  кметствата по населени места или по банкова сметка:
Търговска банка Д-АД IBAN: BG98DEMI92408400043012
Код на вид плащане: 445100 BIC: DEMIBGSF
Банковата сметка е изписана на официалния сайт на общината.
Кметът на Общината д-р Арбен Мименов, като инициатор и организатор на Кампанията „Нека доброто продължи“ призовава всеки, който има възможност да помогне, да бъде част от инициативата,  да бъде съпричастен в каузата, за да успеем за поредна година да зарадваме домовете на тези от нас, които имат най-голяма нужда, както от морална, така и от парична подкрепа.

Нека отново да бъдем причината, да стоплим сърцата и дарим усмивка на семействата, имащи нужда от това. Нека отново да бъдем заедно и в трудните моменти! Бъдете част от доброто! Бъдете благодетел! Включете се в инициативата!

guest
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments