Община Разлог организира „БЛАГОТВОРИТЕЛЕН КОЛЕДЕН БАЗАР“ – 2022 г. ВСИЧКИ ЗАЕДНО В ИМЕТО НА ДОБРОТО!

0
105

Община Разлог организира „БЛАГОТВОРИТЕЛЕН КОЛЕДЕН БАЗАР“ – 2022 г. от 16 до 19 декември на централен площад „Преображение“- град Разлог. В тази връзка е и поканата към жителите на Разлог, да станат част от благотворителната инициатива, като идеята е всички заедно да се обединят преди предстоящите празници, за да бъдем коледното чудо.

Община Разлог планира разположението на общи шатри на централен площад ,,Преображение‘‘. Всеки, който желае да подкрепи инициативата, може да вземе участие с различни произведения на изкуството, които ръцете му са сътворили (картички, картини, ръкоделия или пана), ваучери, ръчно изработени сувенири, книги и всякакви други идеи, с които ще изяви желание, да се подпомогне реализацията на събитието. Сумата от закупените изделия ще бъде поставена в кутии за благотворителност, като всички събрани средства ще бъдат насочени към общински „Фонд за подпомагане лечението на жители на община Разлог – Росен Коцаков“.

Ако имате възможност да участвате, моля уведомете ни до 30. 11. 2022г..

Всички желаещи ще бъдат събрани на организационна среща в сградата на Община Разлог. Желаещите могат да дадат отговор на имейл okmds@razlog.bg.

guest
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments