Коалиция ГЕРБ-СДС община Разлог откри предизборната си кампания с молебен за здраве и успехи

0
1181
Д-р Емил Тончев:

„Ако, получа отново Вашето доверие, ще продължа да бъда винаги до Вас, продължавам да работя изцяло в полза на обществения интерес, ще положа всички усилия за връщане на нормалността в човешките ни отношения.“

В деня на големия християнски празник-почит към паметта на Св.Иван Рилски Чудотворец, коалиция ГЕРБ-СДС община Разлог откри предизборната си кампания с молебен за здраве и успехи.

Едва ли има предизборен слоган, който да опише по-точно ситуацията в страната ни и да покаже нуждата от компетентно и предвидимо управление, способно да ни изведе от кризата и да върне отново България по пътя на стабилността.
Изцяло заети с „изчегъртване“ на опоненти и борба за министерски кресла, т.н. партии на протеста със своята непродуктивност и бездействие, допринасоха за генериране на
икономическа криза, тревожен ръст на цените, заплахата от забравената до скоро мигрантска криза, до дълбоко разединие и противопоставяне в обществото. И нещо, от което ме боли много като лекар- провалената ваксинационна кампания и в резултат задъхваща се здравна система и медици на ръба на силите си.
Не мога да остана безразличен към всичко това.
Скъпи приятели, продъжавам да смятам, че в политиката има място за почтеност и морал. С гордост мога да заявя, че през трите ми години в 44-о Народно събрание, направих всичко по силите си за доброто на хората от нашата община и региона.
Ако, получа отново Вашето доверие, ще продължа да бъда винаги до Вас, продължавам да работя изцяло в полза на обществения интерес, ще положа всички усилия за връщане на нормалността в човешките ни отношения.
За да подкрепите моята кандидатура изберете:
✔3️⃣2️⃣ в листата за партии и коалиции
✔1️⃣0️⃣5️⃣ в кръгчето за преференции
Удовлетворен съм, че в нашата листа на кандидати за народни представители на коалиция ГЕРБ-СДС, присъства един млад и образован човек от нашата община- Николай Сливков, добротворец и участник в много благотворителни кампании.
Нека да подкрепим и кандидатите за президент професор Анастас Герджиков и за вицепрезидент полковник Невена Митева с ✔1️⃣5️⃣ В тяхно лице президентската институция ще върне своя смисъл да работи не в интерес на партии, а на цялото общество
Искам да честитя и професионалния празник на българските лекари. Скъпи колеги, бъдете здрави и благословени!
guest
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments