ЗАЕДНО ЗА РОСЕН КОЦАКОВ! В ИМЕТО НА ЖИВОТА – НЕКА БЪДЕМ НЕГОВОТО ЧУДО!

0
141

Дълбоката човешка съпричастност никога не е била чужда на хората в Разлог. Напротив. Във време на нужда и подкрепа те винаги се отзовават на помощ, протягат ръка и се обединяват. В много благотворителни кампании помощта на жителите на Разлог е спасявала животи и давала шанс на хора в нужда.
Сега Разлог се обединява отново. В името на една изключителна, благотворителна цел, за да се помогне на един много достоен млад човек от Разлог. Отговорен професионалист служител на органите на реда полицаят Росен Коцаков се възстановява след тежък инсулт от януари тази година.
Състоянието му изисква специфични медицински грижи, рехабилитация, които финансово са непосилни за семейството му.
Росен Коцаков е не просто служител в системата на МВР, а отговорен и отдаден професионалист, който стриктно спазвайки законовата уредба винаги е изпълнявал задълженията си така, че да бъде в помощ на всеки, който е имал нужда, и с достойнство и с чест изпълнява своята мисия да Служи и пази.
Сега той има нужда от помощ. За да върне усмивката си, да бъде до своето семейство и се споделя живота с радост и в спокойствие.
В Разлог стартира кампанията „Да бъдем чудото за Росен“.
Всеки, който иска и може да се отзове може да го направи чрез създадената дарителска книга в офиса на
„Счетоводна къща Полежанов“ ЕООД , както и в поставените кутии за дарения в търговски и др. обекти в Разлог и съседните населени места и на обявената банкова сметка.
Нека на доброто, което Росен Коцаков правеше за всеки потърсил неговата помощ отвърнем с добро, за да се върне към истинския живот един достоен човек, полицай, съпруг, баща и син!

guest
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments