Градеж в името на съвместната дейност! Кметовете на Белица и Кочани и община Щип- РСМ прерязаха лентата на обновеното читалище в Белица

0
673

Кметът на община Белица Радослав Ревански, Градоначалникът на община Щип д-р Сашко Николов, Градоначалникът на община Кочани Николчо Илиев прерязаха лентата на обновеното читалище в Белица.
Събитието е финал на съвместен  трансграничния проект “Културен мост през вековете” с водещ партньор Народно читалище “Георги Тодоров 1885”, Община Белица в партньорство с Източен планов регион за развитие, Република Северна Македония, финансиран по програма Интеррег .  ТГС България – Република Северна Македония 2014-2020.
Поздрав към всички присъстващи и екипите от двата трансгранични района за успешно приключилия проект отправиха градоначалниците на Белица – Радослав Ревански и д-р Сашко Николов.

Градоначалниците отбелязаха ползите за общностите от трансграничния район от проект „Културен мост през вековете“ който в рамките на две години се изпълнява в партньорството с Центърът за развитие на източния планов регион на Република Северна Маскедония , Община Белица и Народно читалище „Георги Тодоров 1885“ град Белица.

По време на промоционалното събитие в изпълнение на Дейност 11 от проекта, гостите и гражаданите на Белица разгледаха обновената вътрешна част на сградата на читалището, а чрез 3D видео картиране, създадено в рамките на дейност 8, бяха представени на видео стена крепостта „ Исар ” и рекламния филм „Докоснете духът на Белица“.

Г-жа мая Падарева изрази признателност към кмета на община Белица Радослав Ревански за вдъхновението, професионализма и отдадеността с която помага за културното дело, читалищната дейност в община Белица

БЛАГОДАРИМ НА КМЕТЪТ НА ОБЩИНА БЕЛИЦА – РАДОСЛАВ РЕВАНСКИ ЗА МОРАЛНАТА И ФИНАНСОВАТА ПОДКРЕПА ПРИ РЕАЛИЗИРАНЕ НА ПРОЕКТА !!!

БЛАГОДАРИМ НА РЪКОВОДСТВОТО НА ЧИТАЛИЩЕТО И НА НЕГОВИЯ ЕКИП ЗА ОТДАДЕНОСТТА В ХОДАНА ПРОЕКТА!!!

ВИЕ СТЕ МОЯТА ГОРДОСТ !!!

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments