Кметът на Кърджали Хасан Азис и колеги кметове от областта – впечатлени от работата и постигнатото от кмета на Белица Радослав Ревански

0
459
Кметът на Кърджали Д-р инж. Хасан Азис, заедно с кметовете на населените места от управляваната от него община, посетиха област Благоевград. По традиция делегацията посети и кмета на община Белица .
Хасан Азис и Радослав Ревански освен, че са едни от най-добрите кметове в България са и добри приятели.
През 2016 г., когато Хасан Азис направи първата си визита в Белица, и се срещна с младия градоначалник Радослав Ревански, обсъдиха първите спечелени инфраструктурни проекти за община Белица. Тогава градоначалника на Кърджали поздрави за инициативността, амбицията и усилията които е положил Ревански по – пътя за развитие на общината. Днес, обаче Хасан Азис остана възхитен от голямата инфраструктурна разлика в Белица. Как за толкова малък период от време Радослав Ревански е успял да промени облика не само на града, но и на цялата община.
На срещата двамата добри приятели си обещаха да си помагат и да постигат поставените си цели за качествен живот на жителите в общините които управляват.
Subscribe
Notify of
guest
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments