Община Банско – партньор и приятел на хората с увреждания

0
16

Деца  и възрастни с увреждания, техни родители и част от персонала на Дневен център за деца и лица с увреждания „Здравец“ гр. Банско и тази година имаха възможност да изживеят една ваканционна седмица във Велинград.

За пореден път община Банско подкрепи идеята на родителското сдружение „Избор” и съфинансира това малко по-различно „Зелено училище”, с което отново показа ангажираност и съпричастност към проблемите на децата и възрастните с увреждания и на техните родители.

 

Отличното партньорство и далновидна социална политика насочена към помощ и осигуряване на равни възможности на хората с увреждания на община Банско има значим ефект през последните години.
От сдружение „ИЗБОР“ изказват благодарност на ръководството на община Банско за оказваната помощ и съдействие. „Вярваме, че Община Банско ще продължи посоката на развитие на социални услуги и нужните социални дейности в подкрепа на по-качествения живот, както на децата с увреждания, така и на техните близки”, се казва в благодарственото писмо на Сдружение на родители на деца и възрастни с интелектуални затруднения „ИЗБОР” гр. Банско

guest
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments