Д-р Емил Тончев: „Като Ваш народен представител ще продължа да работя за развитие на общината, за децата и нашето бъдеще“

0
402

Членове и симпатизанти на ПП ГЕРБ се събраха, за да се срещнат и отправят своите послания и пожелания за успех към д-р Емил Тончев кандидат за народен представител.
През изминалите седмици  в обичайния му диалогичен стил, с комуникативност и внимание към всеки, който постави въпрос или представи мнение д-р Емил Тончев проведе една позитивна кампания. Истинско представяне на идеи, програма и възможности за развитие на Разлог, на родината.

По време днес отново бяха поставени на дневен ред съзидателни неща, които са символ на демократично управление на ПП ГЕРБ с мисъл за хората и в малките населени места.
Кметът на община Разлог инж. Красимир Герчев представи детайлно изпълнени значими и важни проекти в – социална, здравна и училищна инфраструктура, подобряване на градската среда и в общинския център и в съставните села на община Разлог.

За необходимия на всички ни РЕД В ХАОСА д-р Тончев призова за подкрепа в името на бъдещето на децата ни, демокрацията и силата на аргументите и програмата, а не реваншизма и силово управление.

guest
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments