16 години Вестникът на Сатовча – отличен медиен продукт, който информира и вдъхновява

0
209

Да създадеш печатно издание, което да се превърне в коректив за безпристрастно, обективно и справедливо отразяване на новини, навременно поднесена информация и винаги интересно съдържание е мисия, която е и отговорна, и значима и трудно изпълнима. Но екипът създал и през годините усъвършенствал ВЕСТНИКЪТ НА ОБЩИНА САТОВЧА показа, че с много вдъхновение, несекващ ентусиазъм и посветеност на тази мисия, това е възможно, дори, когато това печатно издание не е продукт на строго професионален редакционен екип.
През изминалите 15 години ВЕСТНИКЪТ НА ОБЩИНА САТОВЧА се превърна в меродавна единица за мярка за чудесно отразяване на новини, отлично поднесена информация и внимание към читателя. 
Идеята за изданието, което се разпространява в тираж от 1 500 броя на хартиен носител е на кмета на община Сатовча д-р Арбен Мименов, който с присъщата му далновидност и отношение към детайлите се доверява през годините на хора, които със старание и вдъхновение участват в списването и съставянето на ВЕСТНИКЪТ НА ОБЩИНА САТОВЧА. Следвайки модерните и динамични времена, вестникът може да бъде намерен и прочетен и в електронен вариант, което е голямо  удобство за многобройните жители на община Сатовча, които живеят зад граница и в различни страни и контитенти. 
15 години по-късно, ВЕСТНИКЪТ НА ОБЩИНА САТОВЧА достойно съперничи, като издание и медиен продукт на различни периодични издания, и се утвърди, като достоверен и полезен източник на информация.

Кметът на общината д-р Арбен Мименов, който е деятел на създаването му, показа, че продължавайки да подкрепя съществуването на медийния продукт е управник, който с мисъл и поглед към бъдещето инвестира в отразяването на новини и събития от една малка община, която се превърна в чудесен център за развитие в сърцевината на Родопите. 
С много сърдечност и най-искрени пожелания отправяме своите поздрави към всички, които за 15 години градиха, и продължават да пазят и надграждат доброто име на ВЕСТНИКЪТ НА ОБЩИНА САТОВЧА! Здраве, все така вдъхновени, старателни и посветени на новините на това прекрасно място – община Сатовча.
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, КОЛЕГИ!!!

guest
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments