Тържество на буквите, знанието, и обичта към първия учител! Празник на буквите на първокласниците от с. Елешница

0
3234

С много настроение и изключително вълнение, прекрасни, чаровни и много ученолюбиви първокласниците от с. Елешница направиха това изявление:
„Ние сме вече грамотни“
С любимите учители представиха чудесно изпълнение на уроците приятно продължение!

Аз, Буки, Веди…в началото бе словото.
За всички нас, за откривателите на света и покорителите на науката, за овладелите тайнството на математиката, и откривателите в географията.
Винаги словото е в началото!

И учениците от ОУ „Братя Миладинови“ в село Елешница заедно със своята госпожа Лилка Досевичина откриха магията на словото и заедно се посветиха на света на буквите, четенето и знанията.
След месеци труд, постоянство, вдъхновение и много вълнение детската ръчичка вече пише сама „Мама“, „Родина“, „Аз мога“. За да бъдат децата не просто грамотни, но и знаещи, можещи, мислещи вдъхновители и бъдещи будители именно първия учител е този, който с посветеност и много отдаденост полага основите на знанието, с което първокласниците смело навлизат в света на знаещите.
Първият учител, е като родителя. Напътства, съветва, вдъхновява и помага. И винаги е там – в началото. Сред словото, което дава весла, за да поемат смело напред на знаещите и можещите.
Весел и чудесен, празникът на буквите на първокласниците от ОУ „Братя Миладинови“ в с. Елешница премина и с много настроение, усмивки, безгрижни детски игри и забавление.
Защото умните и добри деца, които бързо и с много старание се сприятелиха с буквите и читанката вече знаят не само да пишат и четат, но и да кажат на света:
„НИЕ СМЕ ВЕЧЕ ГРАМОТНИ“!
Поздравления и за родителите, които положиха усилия и с много търпение дадоха на децата, както и тяхната любима учителка много вдъхновение!

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments