Честит 70г. юбилей на Тренера – Георги Коцев емблемата на ФК Банско

0
873

Той е отдаден на любимата игра – футбола, спортен човек, който с мъдрост, вещина и отдаденост предава опита си на поколения младежи от Банско занимаващи се с футбол.
Сред основателите на ФК Банско през 1976 г. той е човекът, помогнал да бъдат изградени състезатели, които именно от Тренера – Георги коцев са усвоили освен основни и важни  футболни техники, и значимостта на феърплея и спортсменството на терена.
С любов и признателност, с уважение и респект тези, които са учили футболната азбука от него го наричат и днес: „Тренера…“
На 70 годишният си юбилей Георги Коцев – един от най-добрите треньори на футболната школа в Банско получи специална изненада, истински израз на признателност и огромна почит за годините отдадени на това, да предаде с опита си знания и умения на млади футболисти.
В знак на уважение и благодарност за  предадения опит, за посветеността в това – да изгради достойни и умели играчи от футболната школа в Банско негови възпитаници подготвиха специална изненада за своя Тренер – Георги Коцев. И защото той е дългогодишен запален почитател на един от най-големите в българския футбол – Христо Стоичков получи, като подарък спортен екип от лимитираната серия на Камата, специална колекционерска значка от основаването на ФК Банско през 1976г. и както подобава за рожден  ден – торта с емблемата на клуба и годишнината на рожденика – 70.
И днес, на своята коленопреклонна възраст той продължава с много търпение и всеотдайност да предава опита си, да помага за подготовката  на млади състезатели, и да предава посланието, че футболът е игра, любов, но и феърплей и много работа и посветеност.
Неговите пораснали момчета преминали през футболната школа Георги Коцев  – Тренера от Банско, от все сърце му пожелават да се радва на годините, да е щастлив от постигнатото и занапред и все така да е маята и солта на футболния живот в Банско, вдъхновявайки младите и предавайки щедро опита си.

„Честит юбилей, треньор! Бъди жив и здрав дълги години! Благодарим ти за грижите, благодарим ти за упоритостта и дисциплината, на които ни научи, благодарим ти за това, че си част от нашия живот!“

 

guest
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments